Hur jag målade Frank - Donnie Darko
Publicerat den

Det börjar med en misslyckad skiss. Sedan går det vidare till en fortsatt misslyckad skiss. Sedan blir det en lyckad skiss, hörrnini. 
När skissen är klar på pappret så lägger jag pappret under den gräddvita tygpåsen och ser till så att motivet är placerat perfekt på påsen. Tur som jag hade ser man lite utav grundteckningen bakom påsen. Sedan börjar jag inviga mina nya textilpennor och efter ett litet tag ser det ut såhär:
När påsen blev färdig såg den ut såhär! Inte struken än, dock. Vi får hoppas att färgen fixeras. Använder mig utav lite olika textilpennor och det står inte om strykning på alla pennor. Vi får se hur det går.
Inzoomning. 
I verkligheten, med storlek och allt..
Hoppas du blev nöjd, darl! 
 
För mer bilder på min "konst" - sök på ViolentSoap på instagram. 
 Bag of flowers
Publicerat den

Översikt
Såld! 
Snart börjar jag även sälja mina väskor officiellt. Ett inlägg om det kommer inom kort, thehe. December wishlist
Publicerat den

 
December wishlist by headshapes on polyvore.comAnd...
Publicerat den

 Snart lanseras mitt nya projekt!
Publicerat den

Jag ska obviously börja inom modebranschen, börjar med min så kallade karriär genom att sälja kläder på etsy. Kläder som jag hittar på Second Hand, ni vet, en massa guldkorn, som jag sedan tänker sälja vidare. Har hittat helt bedårande plagg, och billigt som attan! Längtar så! Har även köpt in ett lager med tygkassar som jag ska måla på. 
This is going to be fab.Vampire Weekend - Fight for this Love
Publicerat den

 Dedikerat till Pricken
Publicerat den

Mamma knackade på min dörr, hon höll i en utav mina sju kaningungar och sa att hon trodde att hon var allvarligt sjuk. Vi ringde till veterinärer, och skyndade oss till bilen för att åka till närmsta smådjursklinik. Kaninen andades konstigt, darrade, ryckte i benen och var alldeles blå om nosen. Magen var stel och hon kunde inte dricka. Mamma döpte henne i sista sekund för Pricken, och jag sitter nu och håller henne i sin vita lilla kista med en duva på. Kan inte sluta gråta. Jag tänker på allt. Jag tänker på hennes mamma som inte fick träffa henne för sista gången. Jag tänker på allt hon inte har fått se. Hennes dagar har ansetts vara underbara utav mig. Hon åt och hoppade omkring i sin bur. Hon hade så fina syskon som hon höll värmen med. Igår hade jag henne i famnen för första gången, hon gjorde konstiga ljud med sina käkar men hon var lycklig.
Jag kände dig bara i någon månad, men jag älskar dig för den du var.