Krångel

I'm such a loser. Vad hände med min bloggdesign? Verkar som att den gått och varit på cidern. Jag skulle fixa en grej, det funkade inte, ställde tillbaka bloggdesignen och allt var borta. Antar att jag måste ha missförstått den där omställningsknappen lite. Men, men.. Antar att jag får göra en ny bloggdesign. Just nu är designen alldeles för ful och jag uppdaterar den hela tiden för att se vad som passar.. Jag ska ändra på det, promise.
Vad tycker ni? 

Projekt 100

Jag har startat ett nytt projekt som jag kallar för "projekt etthundra" vilket innebär att jag ska måla en bild för varje dag. Jag känner att jag borde börja öva på mitt tecknande och det känns knappt som att jag kommer någon vart.
Sneekpeek.

Internetshoppat på Topshop

On their way
Jag köpte några plagg på Topshop idag.
Of course var det rea och fri frakt. Juju nr.2 liksom bara följde med. Dem jag har nu är heltvita och de nya är transparenta och glittriga(!!) Jag älskar transparens och glitter och jag har drömt om dessa mycket, mycket länge. Nu i värmeslagsläget kan de behövas, och när jag väl börjar på gymnasiet antar jag att jag har en chans att bära dem inomhus när mina Dr. Martens börjar bli för varma eller när mina creepers skaver. Tro mig, dessa skor är alldeles mjuka och bekväma. Inte skoskavs-framkallande som man verkligen kan tro att dem är. Dessutom var jag på Second Hand i förrgår och köpte ett par röda, rutiga byxor som ni ser i tidigare inlägg och en onesize tröja som jag tycker är alldeles för härlig. 
Jag måste visa er mina nyblivna skor på närmare håll. 
 
TOPSHOP HUEY2 Gladiator Jelly Sandals